Hoşgeldin. Soru sormak veya cevaplamak için hemen üye ol.
0 oy
268 kez görüntülendi
ios development kategorisinde tarafından

Merhaba arkadaşlar,

Uygulamam da https://github.com/swiftsocket/SwiftSocket linkte verdiğim kütüphaneyi kullanıyorum. Yaklaşık 5 aydır felan çalışıyordu daha sonra kullanıcılardan gelen geri bildirim üzerine çalışmadığını fark ettim galiba bazı değişiklikler olmuş. 

" Moving to Swift 2.2: @asmname is @_silgen_name now " gibi bazı değişkenlerin ismi değişmiş bu düzenlemeyi yaptıktan sonra görünen hatalar gitti cihaz üzerinde test ettim çalışıyor. Socket ile bağlantı kurup veri alış verişini gerçekleştiriyorum. Düzenlemeler bittikten sonra uygulamayı güncelleme yaparak tekrar Appstore'a yükledim yayımlandı ama store dan indirdikten sonra çalışmıyor socket ile bağlantı kuracağı zaman kendini kapatıyor program...Bu duruma pek anlam veremedim bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim.

İyi Çalışmalar.

 

1 cevap

0 oy
tarafından
 
En İyi Cevap

Merhaba Arkadaşlar,

Sorunu çözdüm paylaşayım sıkıntı kütüphaneden değilmiş, program içerisinde yazılım ile alakalıymış bir while içerisinde servisten cevap gelene kadar sonsuz döngü oluşturmuştum, emülatör üzerinde çalıştığı için fark edememişim içerisinde "sleep()" attıktan sonra düzeldi.

...