Hoşgeldin. Soru sormak veya cevaplamak için hemen üye ol.
0 oy
337 kez görüntülendi
ios development kategorisinde tarafından
kendime ait haber sitesine uygulama yapmak istiyorum. swifti öğrenmeye yeni başladım.şimdiye kadar deneme yanılma her istediğimi yaptım. fakat şimdi rss den haber çekme işini bir türlü beceremedi. daha doğrusu tek başına rss reader yaptım mı çalışıyor. fakat slide out menu ekleyince uygulama break point diye hata veriyor. biliyorum biraz masraflı olacam ama scrollviewda web ortamından aldığım 7 resmi çevirmek istiyorum. bunu nasıl yapabilirim. az bi el atsanız ben bu uygulamayı coştururum... şimdiden teşekkürler... kendimce yaptığım uygulama ektedir. saygılar.:)

https://drive.google.com/folderview?id=0B_3EWPJqZ5h3R0UzV2hXRWE5YWM&usp=sharing

1 cevap

+1 oy
tarafından

Yarım saattir paylaştığın örnek projede hata veren noktada ne yapmaya çalıştığını çözmeye çalışıyorum.

Kopyala, yapıştırla hiç bir yere varılmaz. Önce ne yapmaya çalıştığını kendin iyi anlamalısın ki biz de sana yardımcı olalım.

Lütfen yanlış anlama ama, bana balık tutmayı öğretme, balık ver demek gibi birşey seninkisi. :)

tarafından
+1
Selamlar,

İşin kodlama kısmıyla alakalı konuya hakimiyetim yok yalnız nacizane tecrübemden yola çıkarak bir bilgi vermek isterim.

Haber portalları gibi uygulamaların yayına alınma aşamasında karşılaşılabilecek sorunlardan en temeli bu uygulamada olan içeriklerin size ait olduğunun belgelenmesi olacaktır.

Bu konuda, ciddi anlamda bir bariyerle karşılaştığım dönem olmuştu. Haber içeriklerini bir ajanstan satın alacaksanız bu satın almanın belgelenmesi istenebilir.


Kolaylıklar,
...