Hoşgeldin. Soru sormak veya cevaplamak için hemen üye ol.
0 oy
700 kez görüntülendi
itunes connect kategorisinde tarafından
tarafından düzenlendi

2 yıl önce bir uygulamamı yayından kaldırmıştım ve iTunes Connect üzerinden de silmiştim. Şimdi o eski sildiğim uygulamanın ismini kullanmam gerekiyor ama yapamıyorum nedense.  Üzerinden 2 yıl geçmesine rağmen bana sürekli bu uygulama isminin kullanıldığını söyleyen bir hata çıkıyor:
"Girdiğiniz Uygulama Adı zaten kullanılıyor."

Benim sorum kısaca şu:  Bu eski kullandığım uygulama adının bir zaman aşımı yok mu? Yeniden kullanamaz mıyım hiçbir şekilde?

1 cevap

+1 oy
tarafından

Evet, öyle bir durum var. iTunesConnect'ile oluşturulan uygulama kaydı, o uygulama yayına girmemiş olas bile, aynı isimde yeni bir uygulamanın açılmasına engel olur ve bunun bir zaman aşımıda yok. Ama bu sadece uygulaman için seçmiş olduğun birincil lisan üzerinden geçerli. Yani primary language'i değiştirerek bu durumu alt edebilirsin. Ama tabi seçmiş olduğun yeni lisan için uygulamayı localize etmeli, seçili lisanı primary, türkçeyi de ikinci lisan olarak göstermelisin.

tarafından
Sağolasın üstad. Buna çok sevindim. Dili Türkçe'den İngilizce'ye çekerim o zaman. Peki uygulamayı ingilizce için localize ederken sadece boş localize dosyalar oluştursam içinde dil içerik vs olmadan, olur mu?
tarafından
olur. fallback olarak varsayılan dil kullanılır.
...