Hoşgeldin. Soru sormak veya cevaplamak için hemen üye ol.
0 oy
1.5k kez görüntülendi
itunes connect kategorisinde tarafından

We have determined that your Apple Developer Program membership, or another membership associated with your developer account, has been used for dishonest or fraudulent activity. This is prohibited by Section 3.2(f) of the Apple Developer Program License Agreement:
 
"You will not, directly or indirectly, commit any act intended to interfere with the Apple Software or Services, the intent of this Agreement, or Apple’s business practices including, but not limited to, taking actions that may hinder the performance or intended use of the App Store, B2B Program, or the Program.”
 
As a result of this activity, you are no longer able to submit updates.
 
Continuing to engage in dishonest or fraudulent acts may result in the removal of your apps from the App Store and termination of your Apple Developer Program membership and all associated memberships.
 
This letter is not intended to be a complete statement of the facts regarding this matter, and nothing in this letter should be construed as a waiver of any rights or remedies Apple may have, all of which are hereby reserved
 
Best regards,
App Store Review


Bu problemin çözümünü bilen Allahını seviyorsa paylaşsın çözelim şu işi.

1 cevap

0 oy
tarafından

Apple durup dururken, sebepsiz yere bu kadar ciddi bir ihtarda bulunmaz.
Daha öncesinde yaşadıklarınızı anlatırsanız, problemin ne olduğunu bulmaya çalışalım.
Ama bu durum hakkında daha detaylı bilgi edinmek için apple developer support ile mümkünse telefonla iletişime geçin. Sorularınıza çok daha hızlı cevaplar alabilirsiniz.

tarafından

İlk başlarda bir tane hesabım vardı içerisinde baya program yapmıştım. Bu şekilde bir mesaj geldi ve 1. ayda kapandı hesabım herşey gitti. Bende 2 tane hesap açtım daha sonra. Şimdi ise hesabın bir tanesine bu mesaj geldi. VPN ile açmaya çalıştığım zamanlarda olmuştu. Ve içerisinde 2 tane program kabul edilmişti. Yani şuan ne yapacağım bilemiyorum. Kaç kez aradım konuştuk ettik tuttuk. Şimdiki bahaneleri duplicate edilmiş diyorlar. Ama eskiden öyle bir bahaneleri yoktu. insanın zoruna gidiyor doğrusu. Eskiden tutulmuş indirilen bir programın tekrardan atabilmek için uğraşmak çok acı verici.

tarafından

Ayrıca bu hatayı apple developer formunda aratırsanız bir çok insanın aynı şikayetten başının yandığını anlarsınız. Bu sorunun çözümüde bulunabilmiş değil. Acaba kişisel hesap açtığımız için mi oldu bu durum. En fazla 1 yıl kullanabildim sonra kapattılar hesabı. Yeni hesabımada aynı şekilde olacak gibi. ne önerirsiniz.

tarafından

Yani hesabı VPN iler türkiye dışı bir lokasyondan açmak işi daha da çetrefilli bir hale getirmiş sanırım.
Çünkü illa ki bir iletişim adresi, kredi kartı bilgisi, banka hesabı filan bağlamanız gerekli.
VPN ile yurt dışından bağlanıp, bu bilgileri türkiyeden verdiğinizde ortalığı baya karıştırmış oluyorsunuz.
Ayrıca işin içerisinde bir de vergi mevzuatı giriyor.
Bazı ülkelerden developer hesabı açtığınızda ayrıca bir vergi formu doldurmanız lazım.
Baya baya karışır ortalık o zaman.
Sakın, ama sakın. Böyle bir şey yapmayın.
Eğer kendi adınızıa bir developer hesabı açamıyorsanız,
eş, dost, akraba birinin adına, onun kredi kartı, banka hesabı ve adres bilgilerini kullanarak adına bir hesap açın.

...