Hoşgeldin. Soru sormak veya cevaplamak için hemen üye ol.
0 oy
437 kez görüntülendi
ios development kategorisinde tarafından

enter image description hereMerhaba;
Tableview ile gelen json verim içinde konular ve konu içerikleri oluyor. Ama bazen konu içinde alt konu onun içindede alt konu gibi durumlar olabiliyor. Ben recursif func ile bunu table view'ıma aktarabiliyorum. Fakat aktarırken alt konu olsa bile hepsini aynı düzeyli section olarak aktarabiliyorum sanki hepsi birer konuymuş biri diğerinin alt konusu değilmiş gibi. Acılır kapanır 'da yaptım table view'ı mı yani başlıklara dokununca içerikleri silip geri getirebiliyorum. Ben bu alt konu 'yu nasıl yapacağım. Yani başlık içinde başlık olabiliyor bu durumu nasıl kontrol altına alıp alt başlılar seklinde duruma göre yapabilirim. Örneğin resimdeki başlıklar kendisinin bir üstündekini altında olabiliyor. Normal klasik formal eğitim mantığı.?

tarafından

Benzeri bir durumla karşılaşıştım bu durumu sadece UIKit in temel ürünleri ile çözmek çok meşakatli, bu gibi durumlardan birinde eskiden Async Display Kit olan şimdiki adı Texture olan bir yardımcı kütüphane var onu kullanmıştım bir araştıormanı öneririm. Kesin bir çözüm sunmak zor.

https://texturegroup.org/docs/getting-started.html

1 cevap

0 oy
tarafından

Özel bir şeyler yapmalısın. TableView yapısı istediğini yapmaya tek başına yetmez. TableViewcell içerisinde başka bir tableView gibi mesela.
Ya da bu iş için hazırlanmış bir çok 3rd party framework var.
İhtiyacına göre değerlendirebilirsin.

https://github.com/tadija/AEAccordion

https://github.com/Alliants/ALAccordion

https://github.com/fuzz-productions/FZAccordionTableView

https://github.com/justinmfischer/SwiftyAccordionCells

...