Hoşgeldin. Soru sormak veya cevaplamak için hemen üye ol.
0 oy
456 kez görüntülendi
ios development kategorisinde tarafından

Merhaba arkadaşlar,
Soru başlığında da bahsettiğim gibi uygulama içerisinde fotoğrafı çektikten sonra aynı class içerisinde bulunan tableview de göstermek istiyorum, sıkıntı yaşadığım nokta fotoğrafı çektikten sonra tableview cell de bulunan imageview'a aktaramıyorum?

tarafından

Yasin hocam yeniden merhaba aslında cevap kısmınıda yazdım ama görmediniz galiba sizin yollamış olduğunuz projede yeniden görüntü alma butonu ve alınan görüntüyü onaylayıp o şekilde tableview'a göndermeyi nasıl yaparız?

1 cevap

+1 oy
tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap

cellForRowAtIndexPath delegate metodu içerisinde, cell property'si altında yer alan

cell.imageView.image =

ile çektiğin imajı set edebilirsin.
Burada mı bir sıkıntı oluyor?

tarafından

O noktada sıkıntı yokta yasin hocam çekilen her fotoyu orada göstermek istiyorum liste halinde burada nasıl yapmam gerekiyor onu bilemedim. Kaydettiğim her imagenin path'ini kullanarak göstermem gerekiyor ama nasıl bir yapı kurmam gerekiyor yasin hocam biraz aydınlatırsanız gerisi gelir diye düşünüyorum :)

tarafından

şöyle bir proje paylaşıyorum o halde.
aklına takılan bir şey olursa sorarsın.

tarafından

Yasin hocam teşekkür ederim yapmak istediğim şeyi fazlasıyla karşıladı ama kamera ekranında iken kullanıcıya çektiği fotoğrafı beğenmediği takdirde yeniden fotoğraf çektirme durumunu nasıl yaparız benim daha önceki kullandığım methotda 'Retake' vardı.

...