Hoşgeldin. Soru sormak veya cevaplamak için hemen üye ol.
0 oy
496 kez görüntülendi
ios development kategorisinde tarafından

Merhaba;
Daha önceden yayınlanmış olan bir uygulama üzerine update edeceğim. Gerekli distrubution dosyalarını apple hesabından indirdim. Archive ekranında import ederken. Bana "Missing Private Key" hatası veriyor.
Şekiller aşağıdaki gibidir.
REsim1

Resim2

Saygılarımla.

1 cevap

0 oy
tarafından

Distribution dosyalarını oluştururken kullanılan sertifikaya ait private key'in, bu işlemleri yaptığın mac'in anahtar zincir erişimnde yer almaması bu probleme neden oluyor.
Ya bu sertifikaları daha önce oluşturduğun mac'in anahtar zincir erişiminden ilgili sertifikayı bulup, private key'ini dışarı aktararak çalıştığın mac'in anahtar zincirine kaydet. Ya da distribution dosyasını oluşturmadan önce, kullanıaln eski sertifikayı silerek, mevcut mac'in de oluşturduğun CSR dosyasını kullanarak yeni sertifika üret ve bu sertifikayı kullanaral yeni distribution dosyası oluştur.
şurada sertifikaların nasıl oluşturulacağına dair bir makalem var.
http://www.yasinturkoglu.com/apple-developer-ve-distribution-provisioning-profilleri/
Makalede kullanılan Provisioning portal'a ait eski ekran görüntüleri yanıltıcı olabilir ama yapılması gereken şeyler tamamen aynı.

tarafından

Teşekkürler hocam;
Dediklerinizi uyguladım ilgili hataları giderdim. Fakat gerekli işlemden sonra(Son uploading aşamasında) AWS hatası alıyorum. Bildirim için AWS kütüphaneleri entegre etmiştim. Şekildeki gibi hatlar alıyorum araştırdım uzun zamandır ama işin içinden çıkamadım. Yadımcı olur musunuz ?
Resim1

tarafından

Sanırım bu kullandığın frameworkleri projene manuel olarak ekledin.
i386 -> 32 bit simulator, x86_64 -> 64 bit simülatörleri çalıştırmak için.
Uygulamayı canlıya gönderirken kullandığın frameworklerin bu mimarileri barındırmaması lazım.
Bu frameworkleri (eğer destekliyorlarsa tabi) Cocoapods veya Carthage gibi bir dependency manager kullanarak projene eklemeyi deneyebilirsin.

...