Çok teşekkür ederim. Her zamanki gibi çok anlaşılır bir örnek oldu benim için. Eksik olmayın.
Birkaç detay hakkında bilgi alabilir miyim ?
var progressBar:UIProgressView! = nil
şeklinde değişkeni tanımlamanızla, aşağıdaki gibi tanımlanması arasında önemli bir fark var mı ?
var progressBar: UIProgressView?
indirme yeri olarak tmp kullanmak mı gerekiyor, direkt Documents'in altında bir klasör oluşturmak istersem bunu nasıl yapabilirim ?
do not backup kullanmam gerekince, indirilecek klasöre mi ("downloadTempFolder") yoksa indirilen dosyaya mı do not backup attribute eklemem gerekiyor ?
İndirme esnasında bir hata oluşursa, tekrar otomatik deneme işlemini nasıl başlatıyoruz acaba ? Ya da kendisi mi hallediyor ?
İndirme başlamadan önce sunucu cevap verene kadar geçen süre içerisindeki waiting state'e nasıl erişebilirim ? Örneğin ekrana indirme başlayana kadar, "Kontrol ediliyor..." yazmak istiyorum. Bunu tam olarak nerede yapmalıyım ?
Anlamak adına soruyorum, bu Background Modes kısmından Background fetch'i işaretlemek gerekiyor mu, bahsettiğiniz devam edebilme yeteneği için ? Ya da konumuzla alakası yok mu ?
Son olarak aynı anda birden fazla download işlemi için bir sınırlama var mı ? Mesela kullanıcı listede yer alan 30- 40 linki işaretleyip indir dediğinde bu kod yapısına göre ilerleyebilir miyim ? Yani demek istediğim kendi içinde bir quee mantığı var mı, yoksa benim mi bir sıraya koymam gerekiyor bu indirme işlemini ?
Ve en nihayetinde reject almamak için bu download işlemlerinde özellikle dikkat etmem gereken bir şeyler varsa paylaşabilir misiniz ?
Teşekkür ederim.