Merhabalar, tableview içindeki her hücrede farklı metinler listeliyorum, ve bu liste içersinde .jpg .png uzantılı bir adres varsa asenkron bir şekilde dataya çevirip nstextattechmenta ekleyip daha sonrada ilgili range değerini tanımlayıp resmi uıtextview içine ekliyorum.
Fakat asenkron işlem sırasında, resmin yüklenmesi elemanların oluşturulmasından daha geç olduğundan, il aşamada resim sayfada goruntulenemeiyor. Görünür olan table cell görünmez konuma gelip scrool yapınca tekrar görünür konuma gelirse resim bu sefer görüntülenebiliyor. Bu yuzden bende resim yüklenme işleminin bittiği alanda, reloadRowsAtIndexPaths komutunu kullanıp son görünür olan table cell i yeniliyorum. Fakat bu da tam olarak düzgün çalışmıyor.
Resmin yüklenme işlemi bittikten sonra, istediğim table cell i aynı scool sırasında olduğu gibi yeniden render edilmesini sağlayabileceğim başka bir fonksiyon var mı ?
Yada yukarıdaki table cell içindeki uıtextview içine asenkron resim ekleme sorunumu çözebilecek, herhangi bir fikiriniz var mı ? Ben bir yol bulamadım yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden çok teşekkürler.