Öncelikle vaktinizi ayırıp ilgilendiğiniz için çok çok teşekkür ederim. Her satırı tek tek okudum :).
Aklıma ufak birşey takıldı, ben cell içindeki textviewlar kendi içinde scrool olup kulanımı zorlaştırmasın diye, dikey ölçüsünü set etiği yerde scrool enabld değerini false yaptım, şuanda tamam gibi sizce bir sorun olurmu ?
Birde ben bu textview içinde hashtag yapısı kulanmak için UITapGestureRecognizer ile tap olayı ekliyorum, bunun performansı hakında bilgim yok sizce bu örnek çalışma içinki textviewlarda UITapGestureRecognizer kulsam bu hatalı bir kulanım mı olur ?
Sizle swift'e ait birçok detay öğrendim, öğrendikçe ilk zamanlar web tarafında kullandığız dillere göre çok despot dediğim bu dili dahada sevmeye başladım. Şahane bir dil.
Bu konuda bana yardımlarınız, çok oldu bedelini ödeyemem tekrar teşekkürler.
Not: çalışırken farketim, yüksekliğin set edildiği yerde self.textView.scrollEnabled = false dersem, bazı celler yüklendiği sırada, view yükseklğini düzgün alamamış oluyor. self.textView.scrollEnabled = false olacak şekilde bu işlemleri yapmanın bir imaknı olur mu ?