Öncelikle cevap verdiğin ve ilgilendiğin için teşekkürler. Lakin ben çok açık ve net bir şekilde ifade ettiğimi düşünüyordum.
Yine de daha iyi anlaşılması açısından özetleyeyim durumu;
Şöyle düşün ben bir uygulama yaptım. Bu uygulamanın hiçbir hatası yok. Sertifikalarımı da oluşturmuşum Archive deyip itunes connect üzerine yüklemişim test flight için demo adres vs de tamam. İlk başta apple'dan bir değerlendirme geldi dedi ki bana; "HealtKit kullanmışsın onu farkettik, lütfen bu özelliği açıklama kısmında belirt." Bende zaten bu açıklamayı türkçe olarak açıklama kısmında yapmıştım. -"İşte bu uygulamada Sağlık verileriniz de saklanır antrenmanlarınızı görürsünüz" vs.. diye. Sonra dedim herhalde açıklama türkçe olduğu için dikkate almadılar ingilizce olarak da yazayım. Sonra kontrol etmek için uygulamanın meta verilerini girdiğimiz ekrana geldim aşağıda "View on AppStore " diye bir buton var. Daha önce dikkatini çektimi bilmiyorum. Dedim ki dur bakayım appleStore'daki görüntüsü nasıl çıkıyor, bir tıkladım. Bana şu uyarıyı verdi; -"bu uygulama Turkish Itunes store 'da bulunamadı Itunes mağazanısı U.S olarak ayarlamamı istermisiniz?"
Umarım net olmuştur bu sefer. Ben uygulamanın tüm dil seçeneklerini ve mağazayı Turkiye ve Türkçe olarak ayarlamama rağmen neden itunes mağaza seçimi Amerika olmuş? Yani kısacası Türkçe uygulamayı şayet onaylarlarsa Itunes Store'un amerika mağazasında yayınlayacaklar diye endişe ediyorum.
Teşekkürler