Merhaba Yasin Bey,
Apple sürekli koşullarını güncellediği için bir türlü hızına yetişemiyorum, bir önceki güncellemi kabul etmiyor.
Sorunum şu ki;
Uygulamam içerisinden parmak izini kullanarak local authentication dan yaralanıyorum. Parmak izi / face id doğru ise local authentication a kullanıcının sistemde tanımlı nurarasını saklıyorum ve kullanıcı birdaha numara girmeden sadece parmak izini okutarak işlem yapıyor. Sağolsun arkadaşlar daha önce kullandığım uygulamama rejected vermişler. Parmak izi idsini local authentication da saklıyorum mu sandılar ne. Sebebi de;
We found that your app or app extension requires users to unlock app content using Local Authentication, which is not a permitted use of this framework.
Çözüm;
To resolve this issue, please revise your app to ensure that users have an alternate method of unlocking app content without the use of Local Authentication.
Özetle parmak izini local authentication ile kullanamazsın, alternatif bul diyor. Benim uygulamamda bu yöntem önemli bir yer kaplıyor aslında, alternatif ne yapılabilir sizce?