Uygulamamı Swift 2 için güncellerken, MPMoviePlayerController was deprecated in iOS 9.0 hatası alıyorum. Bunun için AVPlayerViewController kullanmam gerekiyor. Ancak şu kodları nasıl ayarlayacağımı bir türlü bulamadım.
1- MPMoviePlayerController kullanırken, full ekrana giriş ve çıkışı bu şekilde ayarlıyordum. AVPlayerViewController'de bunların karşılığı nedir, bulamadım ?
NSNotificationCenter.defaultCenter().addObserver(self, selector: "willEnterFullscreen:", name: MPMoviePlayerWillEnterFullscreenNotification, object: nil)
NSNotificationCenter.defaultCenter().addObserver(self, selector: "willExitFullscreen:", name: MPMoviePlayerWillExitFullscreenNotification, object: nil)
2 - MPMoviePlayerController kullanırken, remote url'den çektiğim videonun load state durumlarını şu şekilde ayarlıyordum. AVPlayerViewController'de bunun karşılığı nedir, bulamadım ?
NSNotificationCenter.defaultCenter().addObserver(self, selector: "videoLoadStateChangeNotify:", name: MPMoviePlayerLoadStateDidChangeNotification, object: nil)
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.